Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Accesorii pentru pompe de dozare

Accesorii pentru pompe de dozare. Kit-uri de instalare, conducte, conexiuni pompa, supape aspiratie, linie de aspiratie, injectoare, robinete de contra-presiune, valve multifunctionale, amortizoare vibratii, rezervoare, agitatoare, cabluri si mufe, senzori curgere etc.
Inchide

CM, CME – pompe Grundfos orizontale multi-etajate

CM, CME – pompe Grundfos orizontale multi-etajate
Inchide

DDI – pompe de dozare

DDI – pompe de dozare. Electropompa dozatoare digitale, cu diafragma folosite in industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale, statii de procesare si sisteme de spalare.
Inchide

DME – pompe de dozare

DME – pompe de dozare. Electropompa dozatoare cu diafragma folosite in industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale, statii de procesare si sisteme de spalare.
Inchide

DMH – pompe de dozare

DMH – pompe de dozare. Electropompa dozatoare cu piston si diafragma folosite in industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale, statii de procesare si sisteme de spalare.
Inchide

Fotometru portabil – DIT-L

Fotometru portabil – DIT-L. Fotometrul portabil este folosit la masurarea clorului, dioxidului de clor si ozonului din apa tratata. Deasemenea cu el se poate determina si valoarea pH-ului in gama: 6.5-8.4.
Inchide

Fotometru portabil – DIT-M

Fotometru portabil – DIT-M. Este proiectat pentru determinarea rapidă a concentrației de clor, dioxid de clor sau ozon, precum și a pH-ului în apă. Confort ridicat de funcționare, design ergonomic, dimensiuni compacte și manipulare sigură face ca acest dispozitiv sa fie  indispensabil pentru analiza apei
Inchide

Mixer pentru aplicatii industriale, Fluimac

Mixere pentru multiple aplicatii in : -industria prelucrarii metalelor -agricultura -industria auto -industria textila Pot fi echipate cu motoare cuplate
Inchide

Pompa cu membrane, Fluimac

Pompa cu dubla membrana actionata cu aer comprimat.
Inchide

Pompa de butoi, Fluimac

Pompa de butoi tip Neptun pentru golire/transfer acizi/baze/solventi/uleiuri din butoaie, IBC-uri, rezervoare.
Inchide

Pompa peristaltica, Fluimac

Pompa peristaltica pentru produse vascoase, disponibila in diferite variante constructive.
Inchide

Pompe de dozare, tip DDA SMART Digital S

Pompe de dozare, tip DDA SMART Digital S (pana la 30 l/h) . Electropompe dozatoare cu diafragma si panou de comanda cu afisaj digital pentru hipoclorit de sodiu, industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale.