Afișez toate cele 10 rezultate

Arata Categorii
Inchide

Robinet fluture etansare NBR PN16

Robinet fluture etansare NBR PN16. Robinetii fluture tip Wafer sau Lug sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic,fluide cu urma de ulei etc.
Inchide

Robinet fluture pentru gaz – corp fonta PN 5

Robinet fluture pentru gaz – corp fonta PN 5. Robinetii fluture tip Wafer sau Lug, sunt folositi in retelele de transport si distributie gaz metansi au un gabarit mai mic.
Inchide

Robinet fluture pentru gaze arse – corp otel PN 16

Robinet fluture pentru gaze arse – corp otel PN 16. Robinetii fluture metal-metal corp otel sau inox sunt utilizati in aplicatii unde se vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate.
Inchide

Robinet fluture – disc fonta garnitura EPDM PN 16

Robinet fluture – disc fonta garnitura EPDM PN 16. Robinetii fluture tip Wafer sau Lug sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice.
Inchide

Robinet fluture – disc inox garnitura SILICON PN 16

Robinet fluture – disc inox garnitura SILICON PN 16. Robinetii fluture tip Wafer sunt folositi in retelele de aer, apa si fluide alimentare cu temperaturi ridicate si au un gabarit mai mic.
Inchide

Robinet fluture – disc inox, garnitura VITON PN 16

Robinet fluture – disc inox, garnitura VITON PN 16. Robinetii fluture tip Wafer sau Lug sunt folositi in aplicatii cu agenti termici,fluide cu urma de ulei si grasimi etc.
Inchide

Robinet fluture – disc inox,garnitura PTFE PN 16

Robinet fluture – disc inox,garnitura PTFE PN 16. Robinetii fluture tip Wafer sau Lug sunt folositi in aplicatii cu fluide agresive sau fluide alimentare si au un gabarit mai mic.
Inchide

Robinet fluture – garnitura din silicon alimentar

Robinet fluture – garnitura din silicon alimentar
Inchide

Robineti fluture pentru retele de incendiu

Robineti fluture pentru retele de incendiu.Robineții fluture sunt utilizați pentru instalații de incendiu si sprinklere. Robineții au agrement pentru incendiu FM.
Inchide

Robineti fluture – dublu excentric

Robineti fluture – dublu excentric. Sunt recomandate in toate aplicatiile ca robinete de sectionare sau reglare in special acolo unde nu este permisa utilizarea otelului carbon.