Afișez 1 - 12 din 44 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Debitmetre cu semnal de iesire analog-impuls

Debitmetre cu semnal de iesire analog-impuls
Inchide

Debitmetru electromagnetic T500

Debitmetru electromagnetic T500. Debitmetrul cu inductie T-500 este proiectat pe masurarea atat a apei curate cat si a apelor uzate menajere. Debitmetrul este caracterizat prin acuratete ridicata.
Inchide

Debitmetru ultrasonic portabil PTFM 1.0

Debitmetru ultrasonic portabil PTFM 1.0. Debitmetru ultrasonic portabil PTFM 1.0 este proiectat pentru masurarea apei curate, a apelor uzate menajere, lichide chimice, glycol, uleiuri. Montaj pe exteriorul conductei.
Inchide

Debitmetru ultrasonic TTFM 1.0

Debitmetru ultrasonic TTFM 1.0. Debitmetrul ultrasonic TTFM 1.0 este proiectat pentru masurarea apei curate, a apelor uzate menajere, lichide chimice, uleiuri. Montaj pe exteriorul conductei.
Inchide

ITM-0087-ED1-ESP-SONDA_SLP-FO-5 – lichide agresive

Compatibilitatea depinde de natura pieselor în contact cu fluidul (PTFE, PVC, poliuretan,Poliolefină) și concentrația sa.
Inchide

Manometre cu carcasa de inox Φ63mm

Manometre cu carcasa de inox Φ63mm. Potrivite pentru medii gazoase, care nu ataca piesele din aliaj de cupru. Sunt utile pentru sistemele unde manometrul nu este supus la vibratii.
Inchide

Manometre pentru refrigerare M0502

Manometre pentru refrigerare M0502. Pentru sistemele de refrigerare. Potrivite pentru toate mediile lichide care nu ataca piesele din aliaj de cupru. Utile pentru sistemele unde manometrul nu este suspus la vibratii.
Inchide

Manometre pentru refrigerare M0503

Manometre pentru refrigerare M0503. Pentru sistemele de refrigerare. Potrivite pentru toate mediile lichide care nu ataca piesele din aliaj de cupru. Poate fi folosit cu sau fara lichid antivibrant.
Inchide

Manometre total inox Φ63mm

Manometre total inox Φ63mm. Proiectate pentru a lucra cu fluide foarte agresive. Special concepute pentru conditii dificile de utilizare, cum ar fi vibratii.
Inchide

Manometru 0-16 bar, carcasa de inox, tip M0301

Manometru 0-16 bar, carcasa de inox, tip M0301. Recomandate in mediile gazoase si lichide compatibile cu componentele din aliaj de cupru, pentru conditii dificile de utilizare, ca vibratii.
Inchide

Manometru 0-6 bar, carcasa de otel, tip M0201

Manometru 0-6 bar, carcasa de otel, tip M0201. Manometrul este recomandat in mediile gazoase si lichide compatibile cu componentele din aliaj de cupru, fara vibratii puternice.
Inchide

Manometru carcasa de inox M0702

Manometru carcasa de inox M0702. Manometre amoniac in carcasa de inox AISI 304. Elementele de interior si racordul filetat sunt din inox AISI 316.