Afișez 1 - 12 din 38 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Agitatoare IBC, Flussmann

Agitatoare pentru rezervoare IBC de 800/1000 L, configurabile in diverse variante.
Inchide

Agitatoare verticale Flussmann, tip FAP si FAV

FAP sunt agitatoare verticale cuplate direct la motor, prevazut cu clema de fixare pe marginea rezervorului. FAV sunt agitatoare verticale cuplate direct la motor, acestea se monteaza deasupra rezervorului.
Inchide

Agitator cu fixare laterala, tip FSEA, Flussmann

Agitatorul FSEA poate fi configurat cu sase tipuri de elice in functie de proces.
Inchide

Agitator lateral pentru rezervoare vin, Inoxpa

Agitator lateral. Agitatorii sunt proiectați pentru instalarea în rezervoare pline de produs prin intermediul unei supape cu alezaj complet, fără a pierde produsul și fără  ustensile speciale.
Inchide

Agitator magnetic AGM, Inoxpa

Agitator magnetic AGM. Agitatorul magnetic AGM prezintă o soluție extrem de igienică pentru aplicațiile de dispersie, dizolvare, omogenizare și amestecare a unei game largi de medii în industria farmaceutică.
Inchide

Agitator tip ancora ”U” pentru rezervoare standard, Inoxpa

Agitator tip ancora ”U” pentru rezervoare standard. Agitatorii de tip ancoră sunt proiectați în principal pentru a amesteca produse foarte vâscoase. Acești agitatori pot fi montați în rezervoare cu baza rotunjita sau conica.
Inchide

Agitator vertical cu reductor, tip NHS, Inoxpa

Agitator tip ancora ”U” pentru rezervoare standard. Agitatorul se identifica prin intermediul unei plăci care indică caracteristicile sale atașate la motor. Tipul de agitator și serial numărul sunt pe placa.
Inchide

Agitator vertical modular, tip FMI, Inoxpa

Gama de agitatoare FMI prezintă agitatoare verticale cu motor direct. Sunt folosite în procesele de amestecare, dizolvare, dispersie și întreținere etc.
Inchide

Agitator vertical portabil, tip PBC, Inoxpa

Agitatorii din seria PBC sunt agitatori verticali cu motor direct, cu clemă. Ei pot fi utilizati în procesele de amestecare, dizolvare, dispersie etc.
Inchide

Agitator vertical, tip BCI, Inoxpa

Gama de agitatoare BCI prezintă agitatoare verticale cu motor direct. Acești agitatori sunt utilizati în procesele de amestecare, dizolvare, dispersie etc.
Inchide

Blender de masa, tip MM, Inoxpa

Blenderul de masa este folosit pentru dizolvarea solidelor/pudrelor in lichide recirculate pentru prepararea siropurilor farmaceutice  sau dizolvarea pectinei in glucoza pentru producerea marmeladei.
Inchide

Blender dublu conic, tip MBC – pentru solide, Inoxpa

Este folosit la producerea amestecurilor omogene de produse solide. Procesul de mixare este intalnit in industria farmaceutica, alimentara, chimica, cosmetica si la producerea detergentilor, fertilizantilor.