Afișez 1–12 din 29 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Agitator lateral

Agitator lateral. Agitatorii sunt proiectați pentru instalarea în rezervoare pline de produs prin intermediul unei supape cu alezaj complet, fără a pierde produsul și fără  ustensile speciale.
Inchide

Agitator magnetic AGM

Agitator magnetic AGM. Agitatorul magnetic AGM prezintă o soluție extrem de igienică pentru aplicațiile de dispersie, dizolvare, omogenizare și amestecare a unei game largi de medii în industria farmaceutică.
Inchide

Agitator tip ancora ”U” pentru rezervoare standard

Agitator tip ancora ”U” pentru rezervoare standard. Agitatorii de tip ancoră sunt proiectați în principal pentru a amesteca produse foarte vâscoase. Acești agitatori pot fi montați în rezervoare cu baza rotunjita sau conica.
Inchide

Agitator vertical cu reductor, tip NHS

Agitator tip ancora ”U” pentru rezervoare standard. Agitatorul se identifica prin intermediul unei plăci care indică caracteristicile sale atașate la motor. Tipul de agitator și serial numărul sunt pe placa.
Inchide

Agitator vertical modular, tip FMI

Gama de agitatoare FMI prezintă agitatoare verticale cu motor direct. Sunt folosite în procesele de amestecare, dizolvare, dispersie și întreținere etc.
Inchide

Agitator vertical portabil, tip PBC

Agitatorii din seria PBC sunt agitatori verticali cu motor direct, cu clemă. Ei pot fi utilizati în procesele de amestecare, dizolvare, dispersie etc.
Inchide

Agitator vertical, tip BCI

Gama de agitatoare BCI prezintă agitatoare verticale cu motor direct. Acești agitatori sunt utilizati în procesele de amestecare, dizolvare, dispersie etc.
Inchide

Blender de masa, tip MM

Blenderul de masa este folosit pentru dizolvarea solidelor/pudrelor in lichide recirculate pentru prepararea siropurilor farmaceutice  sau dizolvarea pectinei in glucoza pentru producerea marmeladei.
Inchide

Blender dublu conic, tip MBC – pentru solide

Este folosit la producerea amestecurilor omogene de produse solide. Procesul de mixare este intalnit in industria farmaceutica, alimentara, chimica, cosmetica si la producerea detergentilor, fertilizantilor.
Inchide

Blender pentru solide, tip MV

Blender pentru solide, tip MV. Acest produs are ca si aplicatii omogenizarea produselor solide in industria farmaceutica, alimentara, chmica si cosmetica.
Inchide

C.I.P. – sisteme automate

C.I.P. – sisteme automate. Sisteme automate special concepute pentru spalarea rezervoarelor, tevilor, pompelor, etc. in industria alimentara, cosmetica si farmaceutica.