Afișez toate cele 7 rezultate

Arata Categorii
Inchide

Robinet sfera cu actionare electrica corp din alama

Robinet sfera cu actionare electrica corp din alama. Robineții sfera cu actionare electrica corp alama, sunt utilizați în circuitele de apa rece și termoficare atât în aplicații casnice cât și industriale.
Inchide

Robinet sfera cu actionare electrica corp din inox

Robinet sfera cu actionare electrica corp din inox. Robinet cu sfera, 2 piese, corp inox, actionat electric, folosit in aplicatii de apa, apa calda, medii corozive si alte fluide compatibile.
Inchide

Robinet sfera cu actionare electrica corp din inox cu flansa

Robinet sfera cu actionare electrica corp din inox cu flansa. Robinet sfera cu flansa, corp inox, actionat electric, folosit in aplicatii de apa, apa calda, medii corozive si alte fluide compatibile.
Inchide

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel 3 piese

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel 3 piese. Robinet cu sfera din 3 piese, corp otel, actionat electric, folosit in aplicatii de apa, apa calda,abur si alte fluide compatibile.
Inchide

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel 3 piese

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel 3 piese conexiune flansa. Robinetii sfera cu actionare electrica PN40 formati din 3 piese sunt utilizați în circuitele industriale unde se vehiculează apa rece etc.
Inchide

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel 3 piese pentru abur

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel 3 piese pentru abur. Robinet cu sfera din 3 piese, corp otel, actionat electric, folosit in aplicatii de apa, apa calda,abur si alte fluide compatibile.
Inchide

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel conexiune flansa

Robinet sfera cu actionare electrica corp otel conexiune flansa. Robinetii sfera cu actionare electrica sunt folosiți în instalațiile industriale asigurând o închidere On/Off a circuitelor de fluide.