Arata Categorii
Inchide

Manometre cu carcasa de inox Φ63mm

Manometre cu carcasa de inox Φ63mm. Potrivite pentru medii gazoase, care nu ataca piesele din aliaj de cupru. Sunt utile pentru sistemele unde manometrul nu este supus la vibratii.
Inchide

Manometre pentru refrigerare M0502

Manometre pentru refrigerare M0502. Pentru sistemele de refrigerare. Potrivite pentru toate mediile lichide care nu ataca piesele din aliaj de cupru. Utile pentru sistemele unde manometrul nu este suspus la vibratii.
Inchide

Manometre pentru refrigerare M0503

Manometre pentru refrigerare M0503. Pentru sistemele de refrigerare. Potrivite pentru toate mediile lichide care nu ataca piesele din aliaj de cupru. Poate fi folosit cu sau fara lichid antivibrant.
Inchide

Manometre total inox Φ63mm

Manometre total inox Φ63mm. Proiectate pentru a lucra cu fluide foarte agresive. Special concepute pentru conditii dificile de utilizare, cum ar fi vibratii.
Inchide

Manometru 0-16 bar, carcasa de inox, tip M0301

Manometru 0-16 bar, carcasa de inox, tip M0301. Recomandate in mediile gazoase si lichide compatibile cu componentele din aliaj de cupru, pentru conditii dificile de utilizare, ca vibratii.
Inchide

Manometru 0-6 bar, carcasa de otel, tip M0201

Manometru 0-6 bar, carcasa de otel, tip M0201. Manometrul este recomandat in mediile gazoase si lichide compatibile cu componentele din aliaj de cupru, fara vibratii puternice.
Inchide

Manometru carcasa de inox M0702

Manometru carcasa de inox M0702. Manometre amoniac in carcasa de inox AISI 304. Elementele de interior si racordul filetat sunt din inox AISI 316.
Inchide

Manometru carcasa de plastic Φ63mm

Manometru carcasa de plastic Φ63mm. Manometrul este recomandat in mediile gazoase si lichide compatibile cu componentele din aliaj de cupru, fara vibratii puternice.
Inchide

Manometru carcasa de plastic Φ80mm

Manometru carcasa de plastic Φ80mm
Inchide

Manometru carcasa inox cu glicerina

Manometru carcasa inox cu glicerina
Inchide

Manometru carcasa inox cu glicerina, Φ50mm

Manometru carcasa inox cu glicerina, Φ50mm
Inchide

Manometru carcasa inox, cu glicerina Φ63mm

Manometru carcasa inox, cu glicerina Φ63mm. Recomandate in mediile gazoase si lichide compatibile cu componentele din aliaj de cupru, pentru conditii dificile de utilizare, ca vibratii.