Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Accesorii pentru pompe de dozare

Accesorii pentru pompe de dozare. Kit-uri de instalare, conducte, conexiuni pompa, supape aspiratie, linie de aspiratie, injectoare, robinete de contra-presiune, valve multifunctionale, amortizoare vibratii, rezervoare, agitatoare, cabluri si mufe, senzori curgere etc.
Inchide

DDI – pompe de dozare

DDI – pompe de dozare. Electropompa dozatoare digitale, cu diafragma folosite in industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale, statii de procesare si sisteme de spalare.
Inchide

DME – pompe de dozare

DME – pompe de dozare. Electropompa dozatoare cu diafragma folosite in industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale, statii de procesare si sisteme de spalare.
Inchide

DMH – pompe de dozare

DMH – pompe de dozare. Electropompa dozatoare cu piston si diafragma folosite in industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale, statii de procesare si sisteme de spalare.
Inchide

Fotometru portabil – DIT-L

Fotometru portabil – DIT-L. Fotometrul portabil este folosit la masurarea clorului, dioxidului de clor si ozonului din apa tratata. Deasemenea cu el se poate determina si valoarea pH-ului in gama: 6.5-8.4.
Inchide

Fotometru portabil – DIT-M

Fotometru portabil – DIT-M. Este proiectat pentru determinarea rapidă a concentrației de clor, dioxid de clor sau ozon, precum și a pH-ului în apă. Confort ridicat de funcționare, design ergonomic, dimensiuni compacte și manipulare sigură face ca acest dispozitiv sa fie  indispensabil pentru analiza apei
Inchide

Pompa BMS de mare presiune

Pompe orizontale centrifugale pentru realizarea de presiuni mari pentru osmoza inversa, ridicarea presiunii, nanofiltrare etc.
Inchide

Pompe de dozare, tip DDA SMART Digital S

Pompe de dozare, tip DDA SMART Digital S (pana la 30 l/h) . Electropompe dozatoare cu diafragma si panou de comanda cu afisaj digital pentru hipoclorit de sodiu, industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale.
Inchide

Pompe de dozare, tip DDA SMART Digital XL

Pompe de dozare, tip DDA SMART Digital XL (60 - 200 l/h)
Inchide

Pompe de dozare, tip DDC SMART Digital S

Pompe de dozare DDC SMART Digital S (pana la 15 l/h)
Inchide

Pompe de dozare, tip DDE SMART Digital S

Pompe de dozare, tip DDE SMART Digital S (pana la 15 l/h). Electropompe pentru dozare digitala, electronica, prin controlul frecventei si al vitezei cursei membranei folosite in industria de rafinare a titeiului, tratarea apei potabile si reziduale, statii de procesare si sisteme de spalare etc.
Inchide

Pompe de dozare, tip DDE SMART Digital XL

Detalii Pompe de dozare, tip DDE SMART Digital XL (60-200 l/h) Electropompe pentru dozare digitala, electronica, prin controlul frecventei si