Afișez 1 - 12 din 77 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Clapet de sens cu arc si sorb

Clapet de sens cu arc si sorb. Robinetii de retinere cu sorb sunt utilizati in instalatiile unde absortia lichidului asigura in acelasi timp si o filtrarea a fluidului.
Inchide

Clapet de sens cu arc, conexiune cu flansa

Clapet de sens cu arc, conexiune cu flansa. Robinetii de retinere cu arc corp fonta conexiune flansa sunt utilizati pe retelele de aductiuni, distributie si evacuare apa.
Inchide

Clapet de sens cu dubla rabatare tip Wafer

Clapet de sens cu dubla rabatare tip Wafer. Robinetii de retinere dublu disc corp fonta sunt utilizati in instalatiile de aductiune, distributie si evacuare apa.
Inchide

Clapet de sens din inox

Clapet de sens din inox. Robinetii de retinere cu arc corp inox din 3 piese conexiune filet sunt utilizati in industria chimica, petrochimica etc.
Inchide

Clapet de sens Tip 320

Clapet de sens Tip 320. Robinetii de retinere cu clapa corp inox conexiune filet sunt utilizati in aplicatii cu temperaturi mai mari .
Inchide

Clapet de sens Wafer PN40

Clapet de sens Wafer PN40. Robinetii de retinere Wafer cu clapa corp inox PN40 sunt utilizati in instalatiile de aer comprimat, apa, abur si alte fluide.
Inchide

Clapeta de sens cu bila si sorb

Clapeta de sens cu bila si sorb. Robinetii de retinere cu sorb sunt utilizati in instalatiile unde absortia lichidului asigura filtrarea fluidului.
Inchide

Clapeta de sens cu bila, conexiune cu flansa

Clapeta de sens cu bila, conexiune cu flansa. Robinetii de retinere cu bila corp fonta conexiune flansa sunt utilizati in instalatiile de aductiuni de apa etc.
Inchide

Clapeta de sens cu bila, conexiune filet

Clapeta de sens cu bila, conexiune filet. Robinetii de retinere cu bila corp fonta conexiune filet sunt utilizati pentru retelele de aductiuni, distributie.
Inchide

Clapeta de sens PN40

Clapeta de sens PN40. Clapetele de sens tip Swing sunt folosite in instalatiile de apa sau abur, permitand fluidului sa curga numai in sensul dorit.
Inchide

Compensator de montaj, EPDM, conexiune filet

Compensator de montaj, EPDM, conexiune filet. Compensatorii de dilatatie burduf EPDM conexiune olandez sunt folositi in aplicatii de distributie a apei, atenuand dilatatiile.
Inchide

Compensator de montaj, EPDM, PN 16, conexiune flansa

Compensator de montaj, EPDM, PN 16, conexiune flansa. Compensatorii de dilatatie EPDM conexiune flansa preiau dilatatiile liniare si unghiulare din instalatiile de distributie a apei reci etc.