Afișez 1 - 12 din 28 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Robinet cu sfera corp otel carbon conexiune filet

Robinet cu sfera corp otel carbon conexiune filet. Robinet din otel carbon 20 cu sfera din inox, cu conexiune filet, etansare PTFE si o presiune PN40, de la DN15 la DN600.
Inchide

Robinet cu sfera corp otel carbon conexiune flansa

Robinet cu sfera corp otel carbon conexiune flansa. Robinet din otel carbon 20 cu sfera din inox, cu conexiune flansa, etansare PTFE si o presiune PN40, de la DN15 la DN600.
Inchide

Robinet cu sfera corp otel carbon conexiune sudura

Robinet cu sfera corp otel carbon conexiune sudura. Robinet din otel carbon 20 cu sfera din inox, cu conexiune sudata, etansare PTFE si o presiune PN40, de la DN15 la DN600.
Inchide

Robinet cu sfera cu actionare pneumatica din otel carbon

Robinet cu sfera cu actionare pneumatica din otel carbon. Robinet cu sfera din 3 piese, corp otel carbon, actionat pneumatic, folosit in aplicatii de apa, apa calda si alte fluide compatibile.
Inchide

Robinet cu sfera cu actionare pneumatica – corp alama

Robinet cu sfera cu actionare pneumatica – corp alama. Robineții sfera alama cu acționare pneumatica sunt utilizați în circuitele de apa rece și termoficare în aplicații casnice și industriale.
Inchide

Robinet cu sfera cu actionare pneumatica – corp inox

Robinet cu sfera cu actionare pneumatica – corp inox. Robinetii sfera 2 piese inox cu actionare pneumatica au rolul de a asigura închiderea On/Off a unui circuit de fluide .
Inchide

Robinet cu sfera trecere redusa pentru montaj subteran

Robinet cu sfera trecere redusa pentru montaj subteran. Robinet sfera- trecere redusa montaj subteran din otel carbon 20 cu conexiune sudata, etansare PTFE si o presiune PN40.
Inchide

Robinet cu sfera trecere totala pentru montaj subteran

Robinet cu sfera trecere totala pentru montaj subteran. Robinet sfera- montaj subteran din inox pentru golire din otel carbon 20 cu conexiune sudata, etansare PTFE si o presiune PN40.
Inchide

Robinet cu sfera – corp alama PN63

Robinet cu sfera – corp alama PN63. Robineții cu sfera din alama Cimberio sunt folosiți în circuitele de apa rece și termoficare atât în aplicații casnice cât și industriale.
Inchide

Robinet cu sfera – corp inox ,3 piese PN63

Robinet cu sfera – corp alama PN63. Robinet cu sfera ,trecere totala, corp din otel inox, folosit in diverse aplicatii de apa ,apa calda, fluide corozive, fluide alimentare,etc.
Inchide

Robinet cu sfera – corp INOX, 3 piese PN 140

Robinet cu sfera – corp INOX, 3 piese PN 140
Inchide

Robinet cu sfera – corp inox,2 piese PN 63

Robinet cu sfera – corp inox,2 piese PN 63. Robinetii cu sfera total inox au rolul de a asigura o inchidere on/off a unui circuit de fluid din cadrul instalatiilor industriale.