Afișez toate cele 9 rezultate

Arata Categorii
Inchide

Electroventil cu flansa BFE

Electroventil cu flansa BFE. Electroventil normal inchis, folosit pentru apa si alte fluide compatibile. Sunt destinate a fi utilizate in industria alimentara etc.
Inchide

Electroventil normal deschis, tip ESM 87

Electroventil normal deschis, tip ESM 87. Electroventil ESM87 normal deschis, pentru apa, aer si alte fluide utilizate domestic sau industrial, pentru control nivele ,debite,etc.
Inchide

Electroventil normal inchis / normal deschis, pentru abur

Electroventil normal inchis / normal deschis, pentru abur. Electroventile normal inchis/deschis, pentru apa calda, abur,condens .Sunt destinate a fi utilizate în industrii pentru control nivele etc.
Inchide

Electroventil normal inchis, tip ESM 86

Electroventil normal inchis, tip ESM 86.Electroventil normal inchis, pentru apa, aer si alte fluide utilizate domestic sau industrial, pentru control nivele ,debite,etc.
Inchide

Electroventil normal inchis, tip ESV 90 pentru abur

Electroventil normal inchis, tip ESV 90 pentru abur. Electroventile normal inchise, pentru apa calda, abur,condens .Sunt destinate a fi utilizate în industrii pentru control nivele etc.
Inchide

Electroventil normal inchis, tip SPU 225

Electroventil normal inchis, tip SPU 225. Electroventil normal inchis, folosit pentru apa si alte fluide compatibile. Sunt destinate a fi utilizate in industria alimentara etc.
Inchide

Electroventil normal inchis, tip VSO 84

Electroventil normal inchis, tip VSO 84. Electroventile normal inchise, pentru apa, aer si alte fluide .Sunt destinate a fi utilizate pentru control nivele ,debite,etc.
Inchide

Electroventil pilot prindere namur

Electroventil pilot prindere namur. Electroventil pilot cu prindere namur, cu o presiune de lucru de 2-10bar, pentru medii de lucru cu aer comprimat.
Inchide

Electroventil pilot prindere namur Parker

Electroventil pilot prindere namur Parker. Electroventilele pilot cu prindere namur sunt utilizate pentru comandarea actionarilor pneumatice, in medii de lucru cu aer comprimat.