Afișez 1 - 12 din 24 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

ASPIR – pompa auto-amorsanta Inoxpa, pentru industria alimentara

ASPIR – pompa auto-amorsanta pentru industria alimentara. ASPIR este o electropompa auto-amorsanta, sanitarapentru pomparea materialelor cu conţinut de aer sau de gaze, in industria alimentara.
Inchide

DIN-FOOD – pompa de proces Inoxpa pentru industria alimentara

DIN-FOOD – pompa de proces pentru industria alimentara. DIN-FOOD este o pompa de proces destinata industriei alimentare, chimice si farmaceutice,poate fi folosita si in industria textila.
Inchide

ESTAMPINOX EFI – pompa centrifugala inox, Inoxpa

ESTAMPINOX EFI – pompa centrifugala inox. Este o pompa monobloc cu carcasa din inox si rotor deschis din iox (ambele roluite) si etansare mecanica,multe game de debite si presiune.
Inchide

HYGINOX SE – pompe orizontale pentru industria alimentara, Inoxpa

HYGINOX SE – pompe orizontale pentru industria alimentara. MS este o electropompa sanitara centrifugala, multi-etajata pentru industria alimentara , lichide cu debite mici si presiune mare.
Inchide

KIBER KS-KSF – pompe cu rotor elicoidal, Inoxpa

KIBER KS-KSF – pompe cu rotor elicoidal. KIBER este o electropompa sanitara cu rotor elicoidal, utilizata in industria alimentara si cosmetica si este autoamorsanta.
Inchide

KIBER KST – KSFT – pompe cu rotor elicoidal si cuva, Inoxpa

KIBER KST - KSFT – pompe cu rotor elicoidal si cuva. Este o electropompa sanitara cu rotor elicoidal, utilizata si in industria viticola. Datorita designului, aceste pompe sunt auto-amorsante.
Inchide

KIBER KVB-25 – pompa verticala pentru butoi, Inoxpa

KIBER KVB-25 – pompa verticala cu surub pentru butoi - rezervor. Pompa verticala pentru butoi/rezervor destinata transferului produselor cu vascozitate joasa sau ridicata , din rezervoare si butoaie.
Inchide

KIBER NTE TUB – pompa cu surub pentru must, Inoxpa

KIBER NTE TUB – pompa cu surub pentru must. Electropompa Kiber NTE TUB are o constructie compacta si robusta si este destinata procesului de termo-vinificare in industria viticola.
Inchide

Mixer in linie, tip FIM, Flussmann

Seria FIM de mixere inline cu forfecare rapida oferă posibilitatea de a pompa, dispersa, omogeniza și emulsiona produse cu unul sau mai multe echipamente.
Inchide

Pompa cu doua suruburi, tip FTS, Flussmann

Pompă cu două șuruburi, cu un design igienic, potrivită pentru utilizare în industria alimentară, pentru lactate, băuturi și cosmetică.
Inchide

Pompa cu lobi, tip FDP, Flussmann

Pompa FDP este o pompă volumetrică cu rotor cu lobi, cu un design sanitar, potrivită pentru utilizare în industria lactatelor, procesării alimentelor, băuturilor, farmaceutică și chimică.
Inchide

Pompa cu membrane, Fluimac

Pompa cu dubla membrana actionata cu aer comprimat.