Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

ASPIR – pompa auto-amorsanta Inoxpa, pentru industria alimentara

ASPIR – pompa auto-amorsanta pentru industria alimentara. ASPIR este o electropompa auto-amorsanta, sanitarapentru pomparea materialelor cu conţinut de aer sau de gaze, in industria alimentara.
Inchide

Blender Flussmann FB-100-200

Blenderul FB100/FB200 este folosit pentru a dizolva produsele solide/pulbere într-un lichid, recirculat într-un rezervor.
Inchide

Blender masa Flussmann, tip B-300

Blenderul de masă FB-300 este folosit pentru a dizolva solide/pulberi în lichide recirculate. Are o gamă largă de aplicații, de exemplu, prepararea de siropuri farmaceutice sau dizolvarea pectinei în glucoză pentru producția de marmeladă.
Inchide

DIN-FOOD – pompa de proces Inoxpa pentru industria alimentara

DIN-FOOD – pompa de proces pentru industria alimentara. DIN-FOOD este o pompa de proces destinata industriei alimentare, chimice si farmaceutice,poate fi folosita si in industria textila.
Inchide

ESTAMPINOX EFI – pompa centrifugala inox, Inoxpa

ESTAMPINOX EFI – pompa centrifugala inox. Este o pompa monobloc cu carcasa din inox si rotor deschis din iox (ambele roluite) si etansare mecanica,multe game de debite si presiune.
Inchide

HYGINOX SE – pompe orizontale pentru industria alimentara, Inoxpa

HYGINOX SE – pompe orizontale pentru industria alimentara. MS este o electropompa sanitara centrifugala, multi-etajata pentru industria alimentara , lichide cu debite mici si presiune mare.
Inchide

KIBER KS-KSF – pompe cu rotor elicoidal, Inoxpa

KIBER KS-KSF – pompe cu rotor elicoidal. KIBER este o electropompa sanitara cu rotor elicoidal, utilizata in industria alimentara si cosmetica si este autoamorsanta.
Inchide

KIBER KST – KSFT – pompe cu rotor elicoidal si cuva, Inoxpa

KIBER KST - KSFT – pompe cu rotor elicoidal si cuva. Este o electropompa sanitara cu rotor elicoidal, utilizata si in industria viticola. Datorita designului, aceste pompe sunt auto-amorsante.
Inchide

KIBER KVB-25 – pompa verticala pentru butoi, Inoxpa

KIBER KVB-25 – pompa verticala cu surub pentru butoi - rezervor. Pompa verticala pentru butoi/rezervor destinata transferului produselor cu vascozitate joasa sau ridicata , din rezervoare si butoaie.
Inchide

KIBER NTE TUB – pompa cu surub pentru must, Inoxpa

KIBER NTE TUB – pompa cu surub pentru must. Electropompa Kiber NTE TUB are o constructie compacta si robusta si este destinata procesului de termo-vinificare in industria viticola.
Inchide

Pompa cu membrane, Fluimac

Pompa cu dubla membrana actionata cu aer comprimat.
Inchide

Pompa peristaltica, Fluimac

Pompa peristaltica pentru produse vascoase, disponibila in diferite variante constructive.