Afișez 1–12 din 18 rezultate

Arata Categorii
Inchide

ASPIR – pompa auto-amorsanta pentru industria alimentara

ASPIR – pompa auto-amorsanta pentru industria alimentara. ASPIR este o electropompa auto-amorsanta, sanitarapentru pomparea materialelor cu conţinut de aer sau de gaze, in industria alimentara.
Inchide

DIN-FOOD – pompa de proces pentru industria alimentara

DIN-FOOD – pompa de proces pentru industria alimentara. DIN-FOOD este o pompa de proces destinata industriei alimentare, chimice si farmaceutice,poate fi folosita si in industria textila.
Inchide

ESTAMPINOX EFI – pompa centrifugala inox

ESTAMPINOX EFI – pompa centrifugala inox. Este o pompa monobloc cu carcasa din inox si rotor deschis din iox (ambele roluite) si etansare mecanica,multe game de debite si presiune.
Inchide

HYGINOX SE – pompe orizontale pentru industria alimentara

HYGINOX SE – pompe orizontale pentru industria alimentara. MS este o electropompa sanitara centrifugala, multi-etajata pentru industria alimentara , lichide cu debite mici si presiune mare.
Inchide

KIBER KS-KSF – pompe cu rotor elicoidal

KIBER KS-KSF – pompe cu rotor elicoidal. KIBER este o electropompa sanitara cu rotor elicoidal, utilizata in industria alimentara si cosmetica si este autoamorsanta.
Inchide

KIBER KST – KSFT – pompe cu rotor elicoidal si cuva

KIBER KST - KSFT – pompe cu rotor elicoidal si cuva. Este o electropompa sanitara cu rotor elicoidal, utilizata si in industria viticola. Datorita designului, aceste pompe sunt auto-amorsante.
Inchide

KIBER KVB-25 – pompa verticala pentru butoi – rezervor

KIBER KVB-25 – pompa verticala cu surub pentru butoi - rezervor. Pompa verticala pentru butoi/rezervor destinata transferului produselor cu vascozitate joasa sau ridicata , din rezervoare si butoaie.
Inchide

KIBER NTE TUB – pompa cu surub pentru must

KIBER NTE TUB – pompa cu surub pentru must. Electropompa Kiber NTE TUB are o constructie compacta si robusta si este destinata procesului de termo-vinificare in industria viticola.
Inchide

PROLAC HCP SP – pompe auto-amorsante din inox

PROLAC HCP SP – pompe auto-amorsante din inox.Pompa este destinata vehicularii lichidelor continand aer sau gaz fara pierderea capacitatii de pompare, in industria alimentara etc.
Inchide

PROLAC HCP WFI – pompe orizontale din inox pentru industria farmaceutica

PROLAC HCP WFI – pompe orizontale din inox pentru industria farmaceutica. Pompe destinate industriei farmaceutice pentru apa purificata (PW) si apa pentru injectie (WFI), precum si proceselor SIP.
Inchide

PROLAC HCP – pompe orizontale din inox pentru industria alimentara

PROLAC HCP – pompe orizontale din inox pentru industria alimentara. Electropompa centrifugala orizontala care îndeplineşte cele mai înalte cerinţe sanitare pentru utilizarea în industria alimentara.
Inchide

PV 60 – pompa pentru industria viticola

PV 60 – pompa pentru industria viticola. PV sunt electropompe peristaltice utilizate pentru transferul de lichide trebuie precum: mustul, vinul, drojdia de vin si pastă.