Afișez 1 - 12 din 33 de rezultate

Arata Categorii
Inchide

Automatizare pompa foraj, max. 18A, 1x230V, modular, afisaj digital

Model: V1ZD-230, Vigilec Zero Digital, 1 pompa, max. 18A, 1x230V/50Hz, pornire directa, modular, afisaj digital al curentului consumat si al timpului de repornire.
Inchide

Clapeta de sens pentru ape uzate

Dimensiune: 1".....3" Material corp: fonta Material bila: aluminiu acoperit cu NBR Conexiune : filet Tmax.: +70 grade C Pmax.: 10 bar  
Inchide

Clapeta de sens Wafer dubla rabatare

Material corp: GG 25 Material disc: fonta Dimensiuni: DN 50 – DN 300 Conexiune: flansa Aplicatie: apa  
Inchide

Debitmetru electromagnetic – pentru apa si apa uzata

Debitmetru electromagnetic pentru apa si apa uzata, DN10 pana la DN1200, cu tub din cauciuc sau Teflon si presiune PN10 sau PN16.
Inchide

Debitmetru ultrasonic pentru lichide curate

Debitmetru ultrasonic, folosit pentru masurarea debitelor in conducte pline pentru apa potabila, apa demineralizata, solutii de apa si glicol
Inchide

Electroventil ESM 86

Electroventil normal inchis, pentru apa, aer si alte fluide. Sunt destinate a fi utilizate în aplicatii domestice sau industriale pentru control nivele, debite etc. Forma constructiva este „pilotata”, are nevoie de cadere de presiune min. 0,3 bar.
Inchide

Electroventil ESM 87

Electroventil ESM 87 , normal deschis, pentru apa, aer si alte fluide .Sunt destinate a fi utilizate în aplicatii domestice sau industriale, pentru control nivele ,debite,etc.
Inchide

Electroventil VSO 84

Electroventile normal inchise, pentru apa, aer si alte fluide .Sunt destinate a fi utilizate în aplicatii domestice sau industriale, pentru control nivele, debite etc.
Inchide

Flusostat

Pentru conductele cu diamtere de la DN25 si pana la DN200. Acest echipament inchide/deschide contactul la prezenta fluxului de debit (viteza minima) a fluidului in conducta. Se foloseste la protectia pompei impotriva functionarii fara apa, dezamorsare etc
Inchide

Grup de pompare Hydro MPC

Grupuri de pompare cu turatie fixa sau variabila, cu pana la 6 pompe verticale, multi-etajate. Debit maxim: 1080 mc/h Inaltime de pompare maxima: 145 m
Inchide

Grupuri de pompare cu pompe Grundfos

Grupuri de pompare cu 2 sau 3 pompe Grundfos, complet echipate cu tablou de comanda pentru functionare in cascada, vane de izolare si de retinere, colector si distribuitor, presostate sau senzor presiune si cadru de baza.
Inchide

Hidrofor inox JP5, Hidrofor inox JP6

Hidrofoarele sunt complet echipate, gata pentru punerea in functiune. Se pot personaliza in functie de necesitatile beneficarului. Sunt echipate cu pompe auto-amorsante din inox, tip JP5 sau JP6.