Pentru informatii suplimentare va rugam consultati fisa tehnica.
Detalii Pasteurizatoare HTST
Pasteurizatoarele sunt destinate tratamentului termic al laptelui si al produselor alimentare cum ar fi bauturile si sucurile. Procesul consta in distrugerea microorganismelor prin incalzirea produsului la o temperatura moderat ridicata pentru o scurta durata de timp.
Pasteurizatoare HTST, Inoxpa
Pasteurizatoare HTST. Pasteurizatoarele sunt destinate tratamentului termic al laptelui si al produselor alimentare cum ar fi bauturile si sucurile.
Categorie: Sisteme si mixere
VEZI FISA TEHNICA
Descriere
Produse similare
Unitate de mixare, tip CMC, Inoxpa
Unitate de mixare, tip CMC. Unitatea de mixare tip CMC este proiectata pentru dispersia rapdia a produselor hidrocoloidale precum carboximetilceluloza, pudrelor (CMC), carbopolului, pectinei, guarului si a gumei de xantan.
C.I.P. – sisteme automate, Inoxpa
C.I.P. – sisteme automate. Sisteme automate special concepute pentru spalarea rezervoarelor, tevilor, pompelor, etc. in industria alimentara, cosmetica si farmaceutica.
Blender dublu conic, tip MBC – pentru solide, Inoxpa
Este folosit la producerea amestecurilor omogene de produse solide. Procesul de mixare este intalnit in industria farmaceutica, alimentara, chimica, cosmetica si la producerea detergentilor, fertilizantilor.
Unitate de maturare/fermentare, tip MFL, Inoxpa
Unitate de maturare/fermentare, tip MFL. Unitatea de maturare/fermentare consta intr-un rezervor care permite laptelui sa fie incalzit si apoi racit, in scopul pasteurizarii (incalzirii) produsului pentru a controla fermentarea acestuia.
Unitate de dizolvare Lauril Sulfat de Sodiu, Inoxpa
Unitate de dizolvare Lauril Sulfat de Sodiu. Sulfatul de sodiu (SLES) este utilizat la o concentrație de 26% pentru producerea de șampoane, geluri, săpunuri și alte produse de curățare.
C.I.P. – sisteme manuale, Inoxpa
C.I.P. – sisteme manuale. Igiena este un factor esențial în industria alimentară, cosmetică și farmaceutică, iar curățarea este considerată o altă etapă a procesului de producție. În industria alimentară o curățare gresita provoacă contaminarea produsului și afectează calitatea acestuia.